Louis Andersen

Tirsdagens engelske rygter

Alle de nyeste rygter fra England.
Chelsea er tæt på at fuldføre kontraktforhandlingerne med den franske angriber Christopher Nkunku fra RB Leipzig på en langsigtet aftale, som er mere end 446 millioner kroner værd. (Fabrizio Romano)

Chelsea er ikke villige til at lade den amerikanske kantspiller Christian Pulisic forlade klubben på en lejeaftale denne vinter. De vil foretrække et salg af den 24-årige amerikaner. (Mail)

Englands manager Gareth Southgate er indstillet på at sætte Jordan Henderson og Kyle Walker i startopstillingen til holdets sidste VM-gruppekamp mod Wales tirsdag eftermiddag. (Times)

Sunderland er blandt en række Championship-klubber, der jagter Aston Villas engelske angriber Cameron Archer. (Football Insider)

Manchester United er åbne for at tilbagekalde udlånte spillere i januars transfervindue herunder højreback Ethan Laird fra QPR, midtbanespiller Hannibal Mejbri fra Birmingham City og fløjspiller Amad Diallo fra Sunderland. (Manchester Evening News)

Wigan forventes at udnævne Kolo Toure som deres nye manager på torsdag. Toure forlader dermed sin trænerrolle i Leicester City. (Sky Sports)