Fodbold nyheder

VM Kvalifikation Sydamerika
CANCL
Brasilien
Argentina

Brasilien nægter at spille

Af Louis Andersen

Det brasilianske landshold skulle oprindeligt møde Argentina i den afbrudte kvalifikationskamp fra sidste år.
Article image
Det var nogle mærkværdige scener, der sidste år udspillede sig, da Brasilien og Argentina mødtes i en VM-kvalifikationskamp i Sao Paulo i september. Efter blot fem minutters spil blev kampen afbrudt af de brasilianske sundhedsmyndigheder.


Grunden til afbrydelsen var, at fire af de argentinske spillere havde afgivet falske Corona-oplysninger ved indrejse, og kampen blev derfor ikke genoptaget.

De fire spillere, der var tale om, var Emiliano Martinez, Giovani Lo Celso, Cristian Romero og Emiliano Buendia. Alle fire spillere havde på daværende tidspunkt bopæl i Storbritannien. Grundet Brasiliens Corona-restriktioner skulle alle rejsende fra Storbritannien i karantæne ved ankomst til landet.

Siden den lettere uheldige episode er der fundet en ny dato for kampen, og det bliver den 22. september. Men nu er der opstået et ny problem.

Ifølge den brasilianske forbundspræsident, Ednaldo Rodrigues, ønsker Brasiliens landstræner, Tite, ikke at spille opgøret på grund af risiko for skader, suspenderinger og en potentiel boykot fra argentinerne. Det skriver flere medier, heriblandt Daily Mail.

- Vi vil kontakte FIFA, så kampen ikke bliver spillet. Jeg vil gøre alt for at imødekomme anmodningen fra vores trænerteam, skriver forbundspræsidenten i en erklæring ifølge mediet og fortsætter:

- Vores prioritet er at vinde VM i Qatar. Hvis kampen ikke bliver anbefalet af Tites trænerteam, vil vi arbejde for, at den ikke bliver spillet.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Inter - Barcelona