Fodbold nyheder

Hvad lærte vi af Premier Leagues første spillerunde?

Af Niklas Gerster

Premier League-sæsonen blev skudt i gang i weekenden. Men hvilke overskrifter er værd at fremhæve fra premieren?
Article image
Det engelske medie The Guardian har oplistet de ti mest interessante nedslagspunkter fra første spillerunde i den bedste engelske fodboldrække.


1. Martinez skuffede i United-forsvaret
Den vævre forsvarsspiller der tidligere har været i ten Hags fold i Ajax, fik de første minutter i United-trøjen. Det blev dog en skidt debut, da han flere gange blev overmatchet fysisk af især Danny Welbeck, og han var også tæt på at begå straffespark.

2. De erfarne svigtede Jürgen Klopp
Liverpool fik en skidt start, da de delte med oprykkerne fra Fulham. Her var det de erfarne folk, der skuffede, da Virgil van Dijk og Jordan Henderson var implicerede i de to indkasserede mål. Dog var nyindkøbte Darwin Nunez en positiv historie for Liverpool, da han både scorede og assisterede.

3. City er fortsat uhyggelige
City styrede opgøret imod West Ham, og havde hele 75 procents boldbesiddelse. Erling Håland scorede to, og kunne sagtens ligne et bud på en topscorer. Derudover var Kyle Walkers rolle også iøjnefaldende, da han flere gange agerede en ekstra midtbanespiller i opbygningsspillet, som med hurtige pasninger konstant var med til at fastholde City-presset.

4. Martinelli tager store skridt i Arsenal
Gabriel Jesus er hentet ind som manden, der skal lave målene for Arsenal. Men de har også en anden ung brasilianer i form af 21-årige Gabriel Martinelli, som imponerede i sejren mod Crystal Palace, og den unge mand ligner også en, der kan aflaste Jesus på 9’er-position.

5. Forsvaret ser lovende ud i Newcastle
Newcastle har hentet forsvarsspilleren Sven Botman dyrt ind i Lille. Han måtte dog vente med startpladsen, og i stedet viste Dan Burn, som ligner manden Botman umiddelbart skal erstatte, at han ikke bare viger pladsen. God konkurrencesituation i Newcastle.


6. Tottenham stemplede ind med kvalitet
Antonio Contes tropper fik en drømmestart på Premier League. Truppen ser bred og konkurrencedygtig ud, og de vandt 4-1 over Southampton, og kunne skifte kvalitet ind fra bænken i form af deres nye indkøb Perisic, Lenglet og Bissouma.

7. Sterling ser ud til at løfte Chelsea-offensiven
Raheem Sterling spillede en god kamp, og manager Thomas Tuchel udtalte, at han kan komme til løfte Kai Havertz, Mason Mount og Christian Pulisic i offensiven.

8. Ward ser ud til at blive en fin Schmeichel-afløser
Brendan Rodgers var rigtig godt tilfreds med præstationen fra målmanden, der overtager posten efter Kasper Schmeichel, og han var især glad for at se ham dominere luftrummet, hvilket Leicester trænger til efter at have kæmpet med at indkassere mange mål på dødbolde.

9. Leeds fik tiltrængt hjemmesejr
Leeds sled i sidste sæson voldsomt på hjemmebane, hvor de kun vandt fire kampe. Med hjemmesejren over Wolves håber Jesse Marsch, at det kan blive vendepunktet i den negative udvikling fra sidste sæson.

10. Bournemouth har stadig brug for forstærkninger
På trods af åbningssejren mod Aston Villa mener manager Scott Parker stadig, at truppen skal forstærkes yderligere, hvis de skal kunne stå distancen igennem sæsonen. Tavernier der kom til fra Rangers ligner en god tilgang, og klubben håber snart også at hente Marcos Senesi til forsvaret.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik