Fodbold nyheder

Medie: Barcelona har næste spillerindkøb klar

Af Anders Mathiasen

FC Barcelona bliver ved med at handle ind, og denne gang ser det ud til at gå ud over Chelsea - igen.

Article image

Meget tyder på, at FC Barcelona får endnu en forstærkning på pladsen indenfor meget få dage. Der er tale om venstrebacken Marcos Alonso, der angiveligt har taget afsked med de ansatte i Chelsea for at tage til Barcelona for at skrive under. Der har længe været skriverier om, at Barcelona skulle være interesserede i den spanske back, og det ser nu ud til at blive en realitet.


Det er den spanske avis Mundo Deportivo, der beretter om den seneste udvikling omkring den 31-årige Marcos Alonso. Han har angiveligt fået grønt lys til at forlade Chelsea, efter at London-klubben har offentliggjort købet af den tidligere Barca-spiller Marc Cucurella fra Brighton.

Der er ingen meldinger om enighed mellem Barca og Chelsea om vilkårene for en handel med Alonso, men der har givetvis været dialog om venstre-backen, og Mundo Deportivo mener at vide, at klubberne er blevet enige, selvom medierne ikke for alvor har fået nys om situationen.

Der er spekulationer om, at Marcos Alonsons skifte til Barcelona allerede vil finde sted i denne weekend, i det mindste med en udmelding om en principaftale, der afhænger af lægetjek og underskrift på papirerne.

Er der hold i historien fra Mundo Deportivo får Barcelona et tiltrængt alternativ til Jordi Alba, der de seneste sæsoner har været eneste venstre-back i truppen, hvilket til tider har taget hårdt på den erfarne back.

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik