Fodbold nyheder

Ronaldo med opråb: Vil have afklaring nu

Af Niels Nedergaard

Cristiano Ronaldo er træt af, at fremtiden i Manchester United endnu er uvis. Derfor har stjernen fremsat et ultimatum for sin klub.

Article image

Forvirringen er total. Er Cristiano Ronaldo færdig i Manchester United eller ikke? Det spørgsmål er vi mange, der i disse dage går og stiller os selv. Nu puster den portugisiske verdensstjerne selv til det brændende bål med en ret markant udtalelse.


Ifølge mediet Daily Mail skulle Ronaldo således have fremsat et ultimatum for Manchester United, hvor han åbent og ærligt har fortalt klubben, at han forlanger en afklaring på fremtiden allerede inden klubben, skyder sæsonen i gang på søndag.

Mediet skriver samtidig, at den 37-årige verdensstjerne er så desperat efter at finde en ny klub, at han har bedt Manchester United om at træffe en afgørelse allerede nu. Samtidig mener mediet at vide, at Ronaldo har fortalt klubben, at han ønsker at spille Champions League i næste sæson.

Det mål kan Manchester United af gode grunde ikke indfri, da klubben, da holdet ikke var i nærheden af at spille sig i top-fire, som giver adgang til det ’forjættede land’ i form af Champions League.

Cristiano Ronaldo har i dette transfervindue været sat i forbindelse med et skifte til klubber som Atletico Madrid, Bayern München, Chelsea, FC Barcelona. Den portugisiske stjerne har kontraktudløb med United næste sommer.Mere om Cristiano Ronaldo

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik