Fodbold nyheder

Ronaldo kan blive en realitet i Atletico Madrid – Af to årsager

Af Niklas Gerster

Nye perspektiver på portugiserens klubfremtid. Ronaldos næste destination kunne blive Atlético Madrid – Årsagen er både af professionel og privat karakter.
Article image
Den spanske avis Sport har i dag belyst, hvorfor det ikke er helt utænkeligt, at 37-årige Ronaldo kunne finde på at skifte til Atlético Madrid. Det skyldes ifølge mediet for det første, at Ronaldo er ivrig efter Champions League-fodbold, og særligt fordi han ønsker at opretholde sin rekord som den mest scorende spiller nogensinde i turneringen. En rekord som han angiveligt frygter at miste til sin evige rival Lionel Messi.


Den anden årsag som kan forstærke sandsynligheden for det kontroversielle skifte, skal findes hos den private del af Ronaldo. Hans kone Georgina Rodriguez skulle være rigtig glad for den spanske hovedstad, og vil angiveligt gerne vende tilbage dertil.

For et par dage siden kunne vi her på Indkast.dk også berette om de første løse rygter omkring et skifte til lokalrivalerne til Ronaldos tidligere klub Real Madrid. Her kunne vi fortælle, at portugiserens repræsentanter har afholdt møder med klubben, og Diego Simeone som er cheftræner for Atlético Madrid, skulle have givet grønt lys til skiftet.

Nu er der således kommet flere faktorer frem, som kan muliggøre det, der ville være en højst opsigtsvækkende transfer. Hvor ender denne saga om Ronaldo mon?

Mere om Cristiano Ronaldo

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik