Fodbold nyheder

David Nielsen fangede butikstyv i Århus

Af Anders Mathiasen

Den tidligere AGF-træner David Nielsen var fredag med til at fange en butikstyv i Aarhus.

Article image
Ritzau-Scanpix

David Nielsen har holdt nogle ugers ferie, siden han stoppede som cheftræner i AGF efter sidste sæson, men derfor ligger han ikke på den lade side - formen er tilsyneladende stadig fin. Århus Stiftstidende bringer lørdag formiddag en historie om, at David Nielsen fredag var med til at indhente og fange en butikstyv, der havde stjålet fra Meny i Risskov i Århus.


Butikkens souschef prøvede selv at fange tyven i villakvartererne omkring Grenåvej, dog uden held. Han fortæller videre, at der pludselig holdt en bil ind til siden, og at der nu var kommet en mand for at hjælpe med at fange tyven.

Først troede souschefen, at manden var kommet for at hjælpe butikstyven med at flygte, men det skulle vise sig at være David Nielsen, der var kommet for at hjælpe Meny-medarbejderen.

- Er du sindssyg, han løb stærkt, lyder det fra Menys souschef, som først senere opdagede, at det var den tidligere AGF-træner David Nielsen, der satte i spurt efter butikstyven.

Avisen har også været i kontakt med David Nielsen om episoden.

- Jeg holder for rødt, da der pludselig kommer en mand blæsende over krydset. Og kort efter kom to mænd i Meny-uniform halsende bagefter.


- Så tænkte jeg, 'nu har min ferie varet længe nok. Ham napper jeg sgu'. Da jeg endelig kunne komme over krydset, smed jeg bilen, satte turbo på og overhalede de to Meny-drenge, siger David Nielsen, som dog ikke vil høre tale om nogen heltegerning.

Det vides endnu ikke, hvad der bliver David Nielsens næste udfordring som træner.

Mere om AGF

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik