Fodbold nyheder

Genforenes Messi og Suarez i Beckhams klub?

Af Asbjørn Steffensen

De to tidligere Barcelona-stjerner kan muligvis blive genforenet i den amerikanske klub, Inter Miami, som David Beckham er medejer af.

Lionel Messi og Luis Suarez udgjorde sammen med Neymar en nærmest dødelig angrebs-trio i Barcelona i anden halvdel af de seneste årti. Sammen vandt de en Champions League-titel, fire spanske mesterskaber og en VM for klubhold-titel.


De to offensive stjerner blev også tætte venner udenfor fodboldbanen, hvilket blandt andet kom til udtryk i Messis rørende opslag på Instagram for snart to år siden, hvor han tog afsked med Suarez i Barcelona.

Nu spiller ingen af dem i den catalanske storklub længere. Messi drog naturligvis til PSG, mens Suarez efter to år i Atletico Madrid skal finde en ny klub.

En af de største bejlere til den 35-årige uruguayanske angriber er amerikanske Inter Miami, som David Beckham er medejer af. Beckham har angiveligt allerede budt på Suarez.

Skulle Suarez smutte til Inter Miami, ville det ikke være utænkeligt at se Messi slutte sig til i en nærmere fremtid for at slutte karrieren af med sin gode kammerat i den solbeskinnede amerikanske by.

Det vil betyde utrolig meget for den amerikanske liga, MLS, hvis den kunne få stjerner af den kaliber til.


Messis kontrakt med PSG udløber næste sommer, så måske vi ser de to stjerner i samme klub igen allerede fra næste sommer.

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Leo Messi (@leomessi)


Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik