Fodbold nyheder

Den ene spiller hver "Big Six-klub" i Premier League bør købe

Af Asbjørn Steffensen

mediet GOAL har kigget nærmere på, hvilken spiller de seks største klubber i Premier League bør hente til sommer.

Article image

Manchester City:
N'golo Kante. Den hårdtarbejdende og løbestærke fransk midtbanespiller har kun et år tilbage af sin kontrakt med The Blues. Fernandinho har takket af efter mange års tro tjeneste i klubben og efterlader nogle store sko, der skal udfyldes. Det er der ingen tvivl om, at Kante kan.


Liverpool:
Aurelien Tchouameni. Monaco-spilleren er en komplet midtbane-mand, der kan spille stort set alle centrale pladser. Fabinho og Thiago Alcantaras skadeshistorik må være en smule bekymrende for Jürgen Klopp, men med Tchouameni klar til at træde til, vil den tyske manager kunne sove trygt om natten.

Chelsea:
Jules Kounde. Den franske midterforsvarer har sammen med resten af Sevilla-forsvaret udgjort den bedste La Liga-defensiv i den netop overståede sæson. Chelsea mister både Antonio Rüdiger og Andreas Christensen til sommer, Cesar Azpilicueta ser ud til at skifte og Thiago Silva bliver jo ikke yngre. Med andre ord: der er brug for Kounde i den blå del af London.

Tottenham:
Ousmane Dembele. Den teknisk stærke franskmand ser ud til at have fundet sit gamle jeg under træner Xavi i Barcelona. Dembele har vist, at han kan spille wing-back, og Antonio Conte har brug for en aggressiv løbestærk spiller på den position, der kan lægge nogle giftige indlæg. Han har kontraktudløb til sommer og kan derfor hentes uden at skulle betale en stor transfersum.

Arsenal:
Paulo Dybala. Argentineren sagde tårer i øjnene farvel til Juventus-fansene i sidste hjemmekamp. Fra sin position som hængende angriber vil Dybala nemt kunne indgå i Arsenals boldbesiddende spil, og samtidig være en trussel i og omkring feltet, og dermed give Arsenal noget af den koldblodighed, de har manglet.

Manchester United:
Declan Rice. Nej, der er intet nyt og spændende ved dette rygte. Men Manchester United har så desperat brug for noget stabilitet og kreativitet på midtbanen - og det kan Rice give! Han topper listen over spillere i Premier League, med flest afleveringer på den sidste tredjedel af banen. Han bliver dyr, men mon ikke vi ser Rice med en rød trøje på Old Trafford næste sæson.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik