Fodbold nyheder

Glad Vallys: ”Og så ringede landstræneren…”

Af Anders Mathiasen

Nicolai Vallys er godt tilfreds med sin sæson for Silkeborg IF, der har trukket opmærksomhed fra øverste hylde.

Article image

Nicolai Vallys har sammen med resten af Silkeborg-holdet haft en stor sæson. Vallys er indtil videre noteret for ti mål og 11 assists i SIF-trøjen, og den farlige kantspiller har dermed været en vigtig brik i Silkeborgs imponerende sæson, der har mundet ud i bronzemedaljer. SIF´erens flotte sæson er ikke gå ubemærket hen hos de højeste herrer i dansk fodbold. Selveste Kasper Hjulmand, som er dansk landstræner, har rost Vallys til skyerne - noget som Vallys også selv er glad for.


Den store glæde udtrykte Vallys umiddelbart efter mandagens kamp mod FC Midtjylland i et interview med bold.dk.

- Det er gået mega hurtigt. Jeg blev rigtig glad, det var en stor dag, hvor jeg da fik snakket med venner og familie. Det var vildt. Nu ved jeg, at han kigger min vej, så jeg håber på, at jeg kan gøre nogle ting rigtige, så han måske kan snige mig med ind omkring sig.

Dog er det ikke kun i medierne, at Vallys har hørt ros fra landstræneren.

- Vi har snakket sammen. Han sendte en sms til mig, og så ringede han. Vi snakkede sammen og fik en fin snak, og mere vil jeg ikke sige om det.

Til sidst blev Vallys spurgt ind til, hvordan man reagerer, når selveste landstræneren ringer.

- Man gik da på MobilePay og tjekkede nummeret for at se, om det var en 'prank' fra nogle af holdkammeraterne. Jeg blev rigtig glad og stolt. Mine forældre fik da også et opkald, så det var en fed dag, lyder det fra Nicolai Vallys.

Mere om Silkeborg

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik