Daniel Fisker

Rice afviser historisk kontraktudspil og lægges på is

Den bedst betalte spiller i klubbens historie? Nej tak!
West Ham har foreløbig opgivet kontraktforhandlingerne med klubbens store stjerne, Declan Rice, som dermed ikke ser ud til at få forlænget sin kontrakt, før sommervinduet er smækket i. Den 23-årige midtbanespiller var et af de varmeste navne på rygtebørsen sidste sommer, og det kommer efter al sandsynlighed til at gentage sig.

Sidste sommer var det efter sigende Manchester United og Chelsea, som var interesserede i den EM-aktuelle englænder, men West Ham holdt fast i, at Rice trods alt har flere år tilbage af sin kontrakt. Midtbaneprofilens nuværende kontrakt strækker sig til 2024, og West Ham har mulighed for at forlænge kontrakten med yderligere et år.

”The Hammers” har ifølge Sky Sports tilbudt Rice en ny kontrakt, som vil give den 23-årige englænder en ugeløn på 1,75 millioner kroner – og gøre ham til klubbens bedst betalte spiller nogensinde. Rice har efter sigende afvist det seneste udspil, hvorfor West Ham nu har lagt kontraktforhandlingerne på is.

Rice er villig til at forlade West Ham til sommer, og ”The Hammers” er faktisk villige til at lade deres største profil hive teltpælene op på London Stadium – på en måde. Klubbens manager, David Moyes, har ifølge Sky Sports slået fast, at det vil kræve et bud på 1,3 milliarder kroner at få West Ham til at give slip på Rice, som dermed vil blive London-klubbens absolut største salg.

En eventuel transfersum for Rice skal ”kun” løbe op i 218 millioner kroner for at blive West Hams rekordsalg. Det fik ”The Hammers” for Dimitri Payet, da han skiftede til Olympique de Marseille i 2017. Hvis West Ham havde haft held med deres seneste kontraktudspil, var Rice til gengæld blevet bundet til klubben i otte år, hvor han kunne være blevet 728 millioner kroner rigere.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER