Fodbold nyheder

Zlatan sætter ord på Manchester United: Alle var imod det

Af Daniel Fisker

Zlatan Ibrahimovic havde det sjovt i Manchester United, hvor han voksede på de folk, han ikke kunne lide.

Article image
Ritzau-Scanpix

I sommeren 2016 skiftede Biografaktuelle Zlatan Ibrahimovic til Manchester United fra Paris Saint-Germain, hvor han havde tilbragt knap fire år og scoret 156 mål i 180 kampe, på en fri transfer, men selvom ”The Red Devils” fik den svenske måljæger kvit og frit, så fik han tilsyneladende ikke nogen varm velkomst.


Den fjendtlige modtagelse forhindrede dog ikke Zlatan i at have det sjovt i Manchester, hvor de negative røster fik det bedste frem i ham. Han skrev sig – efter eget udsagn – ind i historiebøgerne og fandt vej til fansenes hjerter, fordi han kom til Old Trafford på et godt tidspunkt.

- Jeg havde det sjovt, udtaler Zlatan Ibrahimovic til ESPN ifølge Express.

-Jeg nød det virkelig, fordi alle var imod det, da jeg ankom. De kunne ikke lide mig i England.

- Alle de haters begyndte at kunne lide mig efter tre måneder, men jeg kunne ikke lide dem længere.

- Jeg kan godt lide, når folk hader dig, fordi det bringer det bedste frem i dig.


- Jeg havde det sjovt. Det er en fantastisk turnering og en fantastisk stemning.

- Jeg er glad for, at jeg spillede for Manchester United. Jeg synes, at det er det bedste hold i England. Jeg synes, at det var den rigtige beslutning at tage til Manchester United.

- Jeg tror, at jeg kom til Manchester United på et godt tidspunkt. Det er nemt at komme til en klub, som allerede er succesfuld. Det er sværere, når man ankommer, når udfordringen er en anden.

- Hvis man formår at få succes, så er man en del af historien. Så fansene var fantastiske imod mig. Jeg nød det virkelig. Der skete en masse.

Zlatan tilbragte knap to år i Manchester United. Han nåede at score 29 mål og levere 10 assists hos ”The Red Devils”, inden turen gik videre til Los Angeles Galaxy. Den nu 40-årige måltyv slår nu sine folder i italienske AC Milan, hvor han har kontraktudløb efter den igangværende sæson.

Mere om Zlatan Ibrahimović

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik