P. Christiansen (10), E. Frederiksen (29), E. Kornvig (47)
Torsten Brix

Vejle missede en gylden chance

SønderjyskE var klart bedst og AGF kan tage det lidt mere med ro…
Søndag var der vaskeægte bundkamp, da SønderjyskE var i Vejle, og her skulle hjemmeholdet vinde for at true formsvage AGF, men sådan gik det slet ikke.

Allerede inden der var spillet et dusin minutter, var SønderjyskE tæt på at komme foran med 2-0, da Emil Konvig sendte et forsøg på stolpen efter Peter Christiansens føringsmål. Dette kom, efter en lidt tilfældig bold endte hos angriberen, efter Vejles Tobias Mølgaard havde rettet bolden af.

Igennem hele kampen kom Vejle ikke til ret meget udover Sousas forsøg, og imens scorede Sønderjyskes Konvig til 3-0 i starten af anden halvleg. Det gav Vejle en mavepuster, efter de havde byttet hele fire mand i pausen.

Med den klare sejr fik Vejle slet ikke hentet point på AGF, der nok engang skuffede i Odense – så bundkampen virker afgjort i Superligaen.