Anders Mathiasen

Lørdagens internationale rygter

PSG forsøger at holde på Mbappé, Tottenham kan miste deres manager og så er Newacastle på ved at gøre indkøbssedlen klar.
Paris Saint Germain har givet den franske angriber Kylian Mbappé et kontrakttilbud til en værdi af 372 millioner kroner om året, hvilket vil gøre ham til klubbens højest indtjenende. Spillerens skifte til Real Madrid er angiveligt gået i stå. (Goal)

Kylian Mbappés mor og agent er i Qatar for at holde samtaler med PSG´s ejere. (Le Parisien)

Tottenham-manager Antonio Conte er opsat på at være træner i PSG i næste sæson, og han er sikker på at han kan erstatte Mauricio Pochettino på Pars des Princes i næste sæson. (Le Parisien)

Newcastle forbereder et bud på PSG-målmand Keylor Navas, som vil forlade PSG til sommer. Den 35-årige målmand tiltrækker også opmærksomhed fra Juventus og Sevilla. (Fichajes)

West Ham vil hente Fiorentinas polske målmand Bartlomiej Dragowski, da man leder efter Lukasz Fabianskis langsigtede efterfølger. (Corriere Fiorentina)

Celtic er i forhandlinger med Tottenham om at hente den amerikanske forsvarsspiller Cameron Carter-Vickers på en permanent aftale. (SBI Soccer)

Newcastle vil hente Monacos franske forsvarsspiller Benoit Badiashile og Bayer Leverkusens franske kantspiller Moussa Diaby. (Foot Mercato)

FC Barcelona har udelukket at hente Arsenals brasilianske forsvarsspiller Gabriel Magalhaes af økonomiske årsager. (Mundo Deportivo)

Fulham ønsker at hente Lazios midtbanespiller Sergej Milinkovic-Savic. (90 Min)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER