Fodbold nyheder

Salg af spanier kan holde Milinkovic-Savic i Lazio

Af Stefan Lindahl

Hvis Lazio vil holde fast på profilen Sergej Milinkovic-Savic, så kan det betyde, at Rom-klubben må sige farvel til Luis Alberto til sommer.
Article image
Ritzau-Scanpix
Blandt andre Manchester United og Juventus har kikkerten rettet mod Lazio-profilen Sergej Milinkovic-Savic frem mod sommerens transfervindue. Serberens arbejdsgiver er dog på ingen måde interesseret i at sælge, og derfor kan det til sommer blive et farvel til en anden Lazio-profil. Det meddeler Gazzetta dello Sport.


Den Lazio-spiller, som klubben vil arbejde på at komme af med, er det spanske offensiv-es Luis Alberto. Der er særligt en bejler til 29-årige Alberto lige nu. Lazios Serie A-konkurrenter AC Milan kigger nemlig på Alberto, som milaneserne mener kan styrke deres offensive del af midtbanen.

Det bliver dog ikke nogen nem mission for Milan at sikre sig Alberto. Lazio vil angiveligt have mellem 229 og 268 mio. kroner for spanieren, som har kontrakt med den italienske hovedstadsklub frem til sommeren 2025.

Spørgsmålet i forhold til en sådan handel er dog, om Lazio kan tillade sig at være kræsne, hvis der kommer et bud under prisskiltet på spanieren. Efter sigende vil klubben hellere beholde Milinkovic-Savic i truppen end Alberto efter sommerpausen.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik