Fodbold nyheder

England: Premier League
FT
1 - 1
(1 - 0)
Manchester U
Southampton
J. Sancho (21)
C. Adams (48)

Skuffet Varane:
Vi er nødt til at kæmpe videre

Af Christian Bang Jensen

Det var en tydelig skuffet Raphael Varane, der talte med den engelske presse som en af de første Manchester United-spillere, efter 1-1-resultatet mod Southampton tidligt lørdag eftermiddag.
For anden Premier League-kamp i træk skuffede Manchester United fælt og måtte nøjes med uafgjort. Denne lørdag var det hjemme mod Southampton, og resultatet betyder, at Manchester United risikerer at ryge helt ned på syvendepladsen, da både Arsenal og Tottenham kan overhale og distancere De Røde Djævle, med sejre i deres udsatte kampe.


Forsvarsstyrmanden Raphael Varane var en af de første til at tale med den engelske presse efter opgøret lørdag, og det var en tydeligt ramt franskmand.

– Vi er skuffet over resultatet. Det er ikke nok for os. Vi er nødt til at kæmpe videre. I de seneste tre eller fire kampe har vi spillet langt bedre, men resultatet er ikke nok for os. Vi er nødt til at kæmpe og fokusere på næste kamp, udtalte den 28-årige centerback og fortsatte:

– Det er anden gang, at starten på anden halvleg ikke har været god nok, og vi har lukket et mål ind. Vi havde gode muligheder i første halvleg, fortæller Raphael Varane til engelske BT Sport.

Manchester Uniteds næste opgave er igen på hjemmebane, når de på tirsdag møder Brighton.

Mere om kampen

Mere om holdene

Mere om Raphaël Varane

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik