C. Adams (48)
Elias Eliasson

Uskarpe Manchester United fortsætter

Tysk “gegenpress” og Manchester United der taber point IGEN.
Manchester United mødte lørdag eftermiddag Southampton på Old Trafford, hvor kodeordet for kampen var “gegenpress”. De første 20 minutter var defineret af brændte chancer, hvor verdensstjernen Cristiano Ronaldo stod for den største, han sparkede ikke til bolden med nok kraft. Målet var frit og Fraser Forster var afdriblet, men til Southamptons held var Ronaldos skud ikke kraftfuldt. Bolden blev derimod reddet af en Southampton-spillers stærke returløb.

Efter 20 minutters spil blev der slået en dyb bold til den hurtigtløbende Marcus Rashford, som sendte bolden tværs gennem Southamptons målfelt og over til Jadon Sancho, som sendte bolden i netmaskerne. Southampton pressede på for at kunne gå til pause med en udligning, men det satte David De Gea en stopper for. Han var årsagen til, at Manchester United gik til pause med en føring.

Anden halvleg startede der hvor første halvleg sluttede med, at Southampton gerne ville have en udligning. Kampen var dårligt nok sat i gang igen inden den skotske landsholdsspiller fra Southampton, Che Adams, hamrede bolden ind i målet, to minutter efter at kampen var sat i gang igen.

Dette var symbolet på, at United ikke kan spille to gode halvlege. Kampen ændrede sig ikke, men United ville have tre point. Derfor valgte de at tage deres defensive styrmand, Scott Mctominay, ud af kampen og skiftede den offensive kantspiller, Anthony Elanga ind efter 75 minutters spil, for at de kunne sikre sig sejren.

Manchester United ville have tre point og det kunne man se på tillægsminutterne. Det var med rigtig engelsk fight, hårde solide tacklinger og lange bolde. Kampen startede bedre end den sluttede. Endnu en gang beviste Manchester United, at de taber kampen i anden halvleg. Kampen endte 1-1, hvor det var målmændene der gjorde, at de to hold kunne gå fra banen med et point hver.

Kampen var en definition på Manchester Uniteds sæson i form af rodet, uorganiseret og tab af føring. Southampton spillede bedst over de 90 minutter, men United havde også deres storspillende momenter, men de kunne ikke blive omdannet til mål, men derimod et hav af chancer uden videre.