Fodbold nyheder

Torsdagens engelske rygter

Af Carl-Emil Bromose

Man Utd-truppen ønsker Pochettino som manager, Chelsea kæmper for Rüdiger og Tottenhams tøven spændte ben for Diaz-handel. Her er torsdagens engelske rygter:
Article image
Ritzau-Scanpix
En række Manchester United-spillere ønsker, at klubben intensiverer deres indsats for at udpege Mauricio Pochettino som klubbens næste manager. (Express)


Faren til Luis Diaz hævder, at Tottenhams tøven med at købe den colombianske fløjspiller tillod Liverpool at slå dem i kampen om sin søns underskrift. (Blu Radio)

Chelsea har tilbudt Antonio Rudiger en ny kontrakt til en værdi af tæt på 1,7 millioner kroner om ugen i et forsøg på at beholde den 28-årige forsvarsspiller på Stamford Bridge, efter at han har modtager kontrakttilbud fra Real Madrid og Paris Saint-Germain om at slutte sig til dem på en fri transfer til sommer. (Goal)

Chelsea og Manchester United er ivrige efter at købe Reims-angriberen Hugo Ekitike. Den 19-årige var tidligere et transfermål for Newcastle i januar, og en række Premier League-klubber holder stadig øje med franskmanden. (Express)

Brighton kan forvente fornyet interesse fra Aston Villa i at købe Yves Bissouma til sommer, efter at de fik et bud afvist på 308 millioner kroner i januar-transfervindue. (Athletic)

Arsenal vil hente Aston Villas Douglas Luiz til sommer. Der var flere bud på brasilianeren i januar, men de blev alle afvist af Villa. (Fabrizio Romano)


Manchester United-manager Ralf Rangnick er interesseret i at hente Borussia Dortmunds schweiziske forsvarsspiller Manuel Akanji. (Sport1)

Newcastle United-målmand Martin Dubravka afviste en låne-aftale til Manchester United i januar, hvor Newcastle tilbød den slovakiske landsholdsspiller til Manchester-klubben i deres forsøg på at hente den engelske målmand Dean Henderson indtil slutningen af sæsonen. (Manchester Evening News)

Arsenal afviste tilbud i januar-vinduet for Mohamed Elneny fra Newcastle, Leeds og Watford, på trods af at den 29-åriges kontrakt udløber i juli. (Sun)

Everton er efter nogle samtaler imponeret over den tidligere tekniske direktør i Tottenham, Steve Hitchen, og kunne bringe ham ind som deres kommende fodbolddirektør. (Mail)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik