Fodbold nyheder

Mayoral glad for Getafe-skifte men tosset over Mourinho

Af Stefan Lindahl

Efter skiftet fra Roma til Getafe har Borja Mayoral fortalt, hvad han synes om situationen under José Mourinho i Roma.

Article image
Ritzau-Scanpix

I sommeren 2020 skiftede angriberen Borja Mayoral fra Real Madrid til Roma på et to-årigt lån med en købsoption. Efter det første år lignede Mayoral en mand, som var på vej mod en tilværelse som permanent Roma-spiller med ti Serie A-scoring og fem assist i 31 kampe. Ansættelsen af José Mourinho blev dog starten på enden for den spanske angriber i den italienske hovedstadsklub.


Mourinho blev ansat i sommeren 2021, og siden da har Mayoral blot spillet 93 Serie A-minutter. Derfor virkede det ikke ulogisk, at den spanske angriber blev sendt væk i januar-transfervinduet. Getafe har taget spilleren til sig, og Roma har gjort klart overfor Real Madrid, som stadig ejer spilleren, at de ikke vil indløse den 150 mio. kroner store købsoption, som de har på Mayoral.

Efter skiftet fortalte Mayoral ved pressekonferencen, hvordan han har det ovenpå et halvt år plantet på romernes bænk under Mourinho:

- Jeg ankommer med stor entusiasme efter flere måneder uden spilletid, men jeg er også gal, fordi jeg mener, at jeg fortjente at spille mere. Jeg har en masse opsparet energi efter indeværende sæson i Roma, og jeg er glad til at vise hvilken angriber, jeg er.

Mere om Borja Mayoral

Mere om Getafe

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik