Fodbold nyheder

Newcastle formaliteter fra brasilianer

Af Christian Bang Jensen

Ifølge flere engelske medier og journalister, heriblandt Sky Sport og transferjournalist Fabrizio Romano, er det nu kun de sidste formaliteter, der adskiller Newcastle og brasilianeren Bruno Guimaraes.
Article image
Lyons Bruno Guimaraes ligner mere og mere en mand, der skal iklæde sig den zebrastribede Newcastle United-trøje.


Fredag og lørdag har den 24-årige brasilianer angiveligt klaret ikke bare et, men to lægetjek i den brasilianske by Belo Horizonte, og derfor er det kun de sidste formaliteter, der skal på plads, før skiftet kan blive endelig officielt. Det kan endda ske allerede søndag, melder flere britiske medier.

Transferjournalisten Fabrizio Romano mener endda at vide, at også kontrakten er blevet underskrevet lørdag, så nu mangler de sorte blækstreger blot at blive tørre på det hvide papir.

Bruno Guimaraes får angiveligt en fire år lang kontrakt med "Toon Army", og midtbanespillerens tidligere klub kan inkassere omkring 300 millioner kroner plus bonusser på kontoen.

Bruno Guimaraes skiftede til Lyon i januar 2020 fra brasilianske Athletico-PR og har 71 kampe for den sydfranske klub. Dertil er det blevet til tre optrædender på det brasilianske landshold.

Midtbanespilleren er det tredje indkøb fra nyrige Newcastle efter angriberen Chris Wood og forsvarsspilleren Kieran Trippier blev hentet fra henholdsvis Burnley og Atletico Madrid.

Mere om Bruno Guimarães

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik