Fodbold nyheder

Xavi:
Braithwaite er en fremragende professionel

Af Asbjørn Steffensen

Træner i Barcelona har en masse rosende ord til danske profil, der snart er tilbage fra sin skade.
Der er sket en del, siden danske Martin Braithwaite blev skadet i en ligakamp mod Getafe tilbage i august måned. Barcelona har haft en forfærdelig efterårssæson, der endte med at koste Ronald Koeman jobbet som træner.


Efter det tog klub-legenden Xavi Hernandez over i den catalanske storklub, og er igang med at føre klubben ind i en ny æra.

Derudover har klubben midt i sin egen dybe økonomiske krise hentet den offensive profil, Ferran Torres, i engelske Manchester City for omkring 450 millioner kroner, som bliver en konkurrent på Braithwaites position.

Forud for torsdagens Copa del Rey-opgør mod Athletic Bilbao snakkede Xavi på et pressemøde godt om den danske profil, der snart er tilbage fra sin skade.

- Martin (Braithwaite, red.) er en holdspiller med vindermentalitet. Han er en fremragende professionel. Hans genoptræning er gået hurtigere, fordi han er så professionel, siger Xavi på pressemødet ifølge TV2 Danmark og fortsætter:

- Han er en spiller, der kommer til at hjælpe os, og han får minutter.

Braithwaite pådrog sig en alvorlig knæskade i kampen mod Getafe, og har været ude siden da. Nu er danskeren dog tæt på at være tilbage i truppen og meget snart kampklar.

Mere om Martin Braithwaite

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik