Fodbold nyheder

BEKRÆFTET – Balotelli kan få PL-comeback

Af Carl-Emil Bromose

Den evigt skandaløse og underholdende Mario Balotelli er uventet på vej tilbage til Premier League.

Article image
Ritzau-Scanpix

”WHY ALWAYS ME”.

Citatet stammer fra den tidligere Manchester City-stjerne Mario Balotellis t-shirt, efter at have scoret et mål i Manchester-derbyet mod nedslagtningen af Sir Alex Fergusons tropper tilbage i 2011.


T-shirten er et af eksemplerne på en underholdende fodboldspillers kontroversielle tid i Premier League, og nu bekræftes det, at de engelske fodboldfans endnu engang kan se frem til den flamboyante italiener på grønsværen i den bedste engelske række.

Det spanske medie AS skriver nemlig, at evigt rygte- og pengerige Newcastle er ude efter at hente den 31-årige tidligere topangriber.

Mario Balotelli spiller på nuværende tidspunkt i tyrkiske Adana Demirspor, og den tyrkiske klubs præsident, Murat Sancak, bekræfter overfor mediet, at Newcastle har henvendt sig vedrørende en transfer for angriberen.

Præsidenten forklarer, at selv om Balotelli er glad for klubben, så kan hans frikøbsklausul udløses.


- Han har en frikøbsklausul, men jeg kan ikke afsløre detaljerne i hans kontrakt. Balotelli er meget glad for at være her, og vil ikke forlade klubben medmindre han bliver beordret til det, forklarer præsidenten til AS ifølge Tipsbladet.

Balotelli har scoret otte mål i 20 kampe for sin tyrkiske klub, og hans kontrakt udløbet i 2024. Ved en potentiel Newcastle-transfer skal han blandt andet konkurrere med netop nyindkøbte Chris Wood, der kom til fra Burnley.


Mere om Mario Balotelli

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik