Fodbold nyheder

Erling Håland: Klubben presser mig

Af Asbjørn Steffensen

Den norske angriber åbner i nyt interview op omkring hans nuværende situation i den tyske klub, Borussia Dortmund.

Article image
Ritzau-Scanpix

Erling Hålands klub-situation er et emne, mange fodbold-elskere følger med i og interesserer sig for. Nordmanden har taget fodbold-verdenen med storm, og alle ønsker at forstærke offensiven med ham i spidsen.


I et nyligt interview med norsk Viaplay har den 21-årige bomber åbnet op om sin nuværende situation i tyske Dortmund, som, ifølge nordmanden selv, presser på.

- Dortmund presser nu på for at få mig til at tage en beslutning omkring ting. Men lige nu vil jeg bare spille fodbold. Det betyder dog, at jeg nok snart må gå i gang med at få styr på fremtiden, siger Håland til norsk Viaplay og fortsætter:

- Dortmund lægger meget pres på mig nu. De vil have mig til at beslutte nu. Så ja, der vil ske ting nu. Også selvom jeg bare vil fokusere på at spille fodbold.

Håland har fortæller også, at han ikke har åbnet op omkring sin egen fremtid før nu af respekt for sin nuværende arbejdsgiver:

- Jeg har ikke åbnet op før i respekt for klubben. Jeg ville ikke bestemme min fremtid i januar, da vi har et hårdt program med mange kampe. Jeg vil bare spille fodbold, men dette er hvad de spørger efter.

Håland har en imponerende statistik i den gule Dortmund-trøje med 78 mål i 77 kampe.

Mere om Erling Haaland

Mere om Dortmund

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik