Fodbold nyheder

Morten Bruun med to bud på Eriksens kommende klub

Af Carl-Emil Bromose

Fodboldkommentator Morten Bruun har udset sig to bud på kommende Eriksen-klub.

Article image

Christian Eriksen meddelte til alles jubel i sidste uge, at han ville fortsætte sin karriere som professionel fodboldspiller. Flere klubber er allerede meldt interesserede, men spørgsmålet er præcist – Hvor vil Eriksen hen?


De fleste rygter peger mod Premier Leauge, og ifølge fodboldkommentator Morten Bruun, er England også det bedste bud på Eriksens kommende arbejdsplads.

- Jeg tror, han vil vælge noget velkendt. Det peger på Danmark, Holland eller England. Danmark bliver det ikke. Det har han signaleret. Holland er heller ikke øverste hylde, og nu er han bare en almindelig fodboldspiller forstået på den måde, at fodboldspillere tiltrækkes af de bedste ligaer, og der hvor der er flest penge at tjene, og det er bare England. Så jeg tror, det bliver Premier League, forklarer Morten Bruun til danske Discovery.

Ifølge kommentatoren er det dog ikke topklubberne i England, vi skal regne med at se Eriksen spille for.

- Jeg tror ikke, det bliver de helt store, fordi jeg tror, de havde taget ham for to år siden, da han signalerede, at han ville væk fra Tottenham. Aston Villa kunne være en mulighed - og West Ham. Klubber på den hylde. Det er hvert fald mit bud.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE