Fodbold nyheder

Lørdagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Pep Guardiola lægger transferplaner, Arsenal har udset sig en prisvenlig angriber, og Newcastle United vil hente en profileret højreback hjem til England.

Article image

Manchester City-manageren Pep Guradiola vil spare pengene fra et eventuelt salg af Ferran Torres, som transferrygterne sender til FC Barcelona, til at kunne købe Borussia Dortmund-angriberen Erling Haaland, når sommer-transfervinduet åbner. (Manchester Evening News)


I Newcastle United har man ikke tænkt sig at jagte Manchester United-angriberen Anthony Martial, fordi det vil koste ”The Magpies” 53 millioner kroner at leje den franske angriber i den sidste halvdel af sæsonen. (Football Inisder)

Arsenal har udpeget Sevilla-angriberen Youssef En-Nesyri som et potentielt transfer-mål. Dominic Calvert-Lewin og Dusan Vlahovic er de dyre muligheder i forhold til at forstærke angrebet, men nu er 24-årige En-Nesyri altså også dukket op på Arsenals radar. (Express)

Tottenham er villige til at udleje Dele Alli i januar-transfervinduet, mens den irske højreback Matt Doherty kan forlade klubben på en permanent aftale. (Evening Standard)

AS Roma forhandler i øjeblikket med Arsenal om at hente Ainsley Maitland-Niles på en lejeaftale i januar-transfervinduet. (ESPN)

Den engelske midtbanespiller Kalvin Phillips, som rygterne sender til Manchester United, vil helst forlænge sin kontrakt med Leeds United. (Mail)


Orlando City-angriberen Daryl Dike er et varmt navn i flere engelske klubber – heriblandt West Ham, Newcastle United, Brighton & Hove Albion, Leeds United og West Bromwich. (Team Talk)

Atlético Madrid modtager et bud på den engelske højreback Kieran Trippier, når januar-transfervinduet åbner. Det er Newcastle United, som er interesseret i den 31-årige englænder. (ESPN)

West Ham, Crystal Palace og Brighton & Hove er nogle af de klubber, som er interesserede i Arsenal-angriberen Eddie Nketiah. (Mail)

Newcastle United-manageren Eddie Howe har understreget, at han ikke lader en eneste spiller forlade klubben i løbet af januar – fordi Newcastle-truppen i forvejen er smal. (Newcastle Chronicle)

I Southampton er man interesseret i at forlænge den argentinske målmand Willy Caballeros kontrakt. Den 40-årige målmand underskrev en kort kontrakt, som gør sig gældende indtil 5. januar, tidligere på måneden. (Mail)

Seks Championship-klubber – Bournemouth, Fulham, Huddersfield Town, Nottingham Forest, Stoke City og West Bromwich – har kontaktet Aston Villa vedrørende den 23-årige angriber Keinan Davis, som alle førnævnte klubber er interesserede i at købe i løbet af januar. (Football Insider)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik