Europa: Europa League
FT
1 - 1
(1 - 0)
Brøndby
Rangers
L. Balogun (45), I. Hagi (77)
Philip Sinkbæk Jensen

Storebror til Premier League-spiller idømt seksårigt indrejseforbud til Danmark

Tumult på Brøndby Stadion i kampen mellem Brøndby IF og Glasgow Rangers kostede dyrt for Premier League-spillerens bror, der ikke kan rejse ind i Danmark de næste halvsnes år.
Stuart Dallas’ storebror er idømt 40 dages fængselsstraf samt seks års indrejseforbud til Danmark efter sigtelse for voldsepisoder i forbindelse med Europa League-kampen mellem Brøndby IF og Glasgsow Rangers.

D. 4. november tog Brøndby IF imod Glasgow Rangers i Europa League, hvor tilhængere af skotterne fejlagtigt havde fået plads på de neutrale stadionafsnit, der resulterede i karambolage mellem skotske og danske tilhængere samt involvering af politi.

Ifølge Tipsbladet, så er én af de fire anholdte i forbindelse med flere voldsepisoder den nordirske fodboldfan, Marcus Dallas, der er storebror til den 30-årige Premier League-spiller, Stuart Dallas, der slår sine folder i Leeds.

Københavns Vestegns Politi bekræfter, at der er tale om 31-årige Marcus Dallas, der blev anholdt for vold og som nu er idømt en fængselsstraf på 40 dage samt indrejseforbud til Danmark de næste seks år.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER