Fodbold nyheder

Landsholdspillere ville give millioner til Lars Høgh

Af Torsten Brix

Flot gestus fra Simon Kjær & co.
Article image
– Situationen omkring Lars påvirker os alle utrolig meget. Vores tanker er hos ham. Lars er ikke bare en målmandstræner, han fylder virkelig noget på den gode måde for alle spillere i hele truppen. Alle føler, at Lars er deres bedste ven. Når du spiller landsholdsfodbold, skal du have følelsen af, at det handler om liv og død. Og så kan det tit være svært at have en person omkring dig, der kæmper for sit liv.


Sådan har den danske landstræner Kasper Hjulmand tidligere sagt til Ekstra Bladet om den mangeårige målmandstræner Lars Høgh, der er uhelbredelig kræftsyg og kun har måneder tilbage at leve i.

Lars Høgh fik konstateret kræft i bugspytkirtlen i 2018 og har fået flot opbakning af de danske landsholdsspillere. I selvbiografien 'Der er antal på alt' fortæller ”Høgh’en” om denne besked fra Simon Kjær:

- Hvis der er et eller andet, man kan gøre i USA eller et andet sted, så betaler vi. Ligegyldigt om det koster tre eller fem millioner. Du skal ikke tænke på noget som helst. Hvis der er noget, der kan gøre dig rask, så betaler vi.

Mere om Danmark

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik