Fodbold nyheder

Ronaldo irriteret på holdkammerat

Af Daniel Fisker

Der er tilsyneladende kurrer på tråden mellem Cristiano Ronaldo og Mason Greenwood.

Article image

Ole Gunnar Solskjær kæmper i øjeblikket for at beholde sit job som Manchester United-manager, og den tvivlsomme sæson kulminerede foreløbigt for nordmanden søndag aften, hvor ”The Red Devils” tog imod Liverpool på Old Trafford. Det såkaldte North West Derby endte med et 0-5-nederlag.

ESPN rapporterer, at Solskjær allerede havde mistet tilliden til et betydeligt antal Manchester United-spillere før søndagens katastrofekamp mod Liverpool. Stemningen i truppen er derfor på lavpunktet, selvom atmosfæren efter sigende ikke er lige så dårlig som under José Mourinho.

Solskjær blev i første omgang ansat som midlertidig manager, da Mourinho havde fået en fyreseddel. Den efterhånden hårdtprøvede manager viste dengang så positive takter, at han blev udstyret med en treårig kontrakt, som blev forlænget i juli. Nu har Solskjær dog tabt fem ud af de seneste ni kampe.

Flere Manchester United spillere kritiserede ifølge det amerikanske medie deres manager i løbet af den seneste landskampspause, fordi Solskjær efter sigende favoriserer underpræsterende spillere. Noget kunne dog også tyde på, at der også er uro internt i Manchester United-truppen.

ESPN mener således at vide, at Manchester Uniteds hjemvendte superstjerne Cristiano Ronaldo har set sig sur på Mason Greenwood. Samspillet mellem Ronaldo og unge Greenwood fungerer ikke optimalt, og 36-årige Ronaldo, som har scoret seks mål, siden han vendte tilbage, er efter sigende irriteret på Greenwood, fordi han skyder i gunstige positioner i stedet for at aflevere bolden.

Søndagens 0-5-nederlag har for alvor sat gang i rygterne om, hvem der skal erstatte Solskjær, hvis han får en fyreseddel stukket i hånden. Det mest oplagte bud er tilsyneladende den tidligere Chelsea-manager Antonio Conte, som efter sigende er parat til at overtage efter den norske manager.

Mere om Cristiano Ronaldo

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik