Fodbold nyheder

Tidligere FCK-profil:
Fischer hjalp mig meget

Af Niels Nedergaard


Mohamed Daramy afslører nu, at han undervejs i tiden i FC København lærte utroligt meget af Viktor Fischer, selvom sidstnævnte var ude i kulden under Jess Thorup.

Article image
Ritzau-Scanpix

Ingen af de to er i klubben i dag. Alligevel er den tidligere FCK-profil Mohamed Daramy ikke i tvivl om, at hans tidligere holdkammerat i klubben Viktor Fischer var en stor inspirationskilde for ham, og faktisk var Fischer med til at hjælpe det unge Ajax-talent utroligt meget, fortæller han nu.

- I FC København kunne jeg godt lide at se Viktor Fischer, fordi han spillede samme position som mig. Vi spillede fodbold sammen i en årrække. Desuden har vi lidt den samme stil. Jeg lærte meget af ham, og han hjalp mig meget. Han er en fantastisk spiller og en rar person, siger Mohamed Daramy til magasinet Ajax Lifes.

Mohamed Daramy endte som bekendt med at skifte til Ajax, selvom der var stor rift om stortalentet. Netop Ajax har Viktor Fischer også tørnet ud for i sine unge dage, og det var blandt andet dette, som ifølge den 19-årige kantspiller inspirerede ham meget.

- Jeg kender også Nicolai Boilesen tiden i FC København. Han fortalte en masse gode ting om Ajax. Jeg kender også de øvrige danske Ajax-spillere fra fortiden hovedsageligt gennem tv og sociale medier, forklarer Daramy til mediet.

Mohamed Daramy har indtil videre spillet fem kampe for Ajax efter skiftet i sommerens transfervindue, hvor han blev solgt for et rekordstort beløb på omkring 90 millioner kroner.

Daramy har desuden tre A-landskampe på sit CV, efter han blev udtaget til landsholdet tilbage i september måned. Han nåede desuden at spille 93 kampe i sin tid i FCK, hvor han også fandt vej til netmaskerne 18 gange.

Mere om Mohammed Daramy

Mere om Ajax

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik