Fodbold nyheder

Lionel Messis dårlige sæsonstart fortsætter!

Af Mikkel Aarup

Lionel Messi ser ikke ud til, at få sit helt store gennembrud for PSG helt endnu, da han har pådraget sig en knæskade.

Article image

Lionel Messi skiftede for nyligt sin spanske hjerteklub Fc Barcelona ud, med franske Paris Saint-Germain og det er ikke gået helt, som man kunne have håbet for den 34-årige argentinske fodboldspiller. Lionel Messi har nemlig været så uheldig og tiltrække sig en knæskade, frem mod en ligakamp Paris Saint-Germain spiller onsdag aften klokken 20:45.

Messi har ikke fået den bedste sæsonstart i den bedste franske række Ligue 1. Her er det kun blevet tre ligakampe og en Champions League-kamp, hvor Messi stadig har sit første mål til gode. Lionel Messi har altid været kendt for at lave mange mål og være kampafgørende, men det ser ud til han er en skygge af sig selv lige for tiden. Lionel Messi havde også en konfrontation med sin nye træner for Paris Saint-Germain, som er Mauricio Pochettino i de her dage. Messi så ikke helt tilfreds ud, efter Mauricio Pochettino skiftede ham ud, 76 minutter inde i kampen, da Paris-Saint-Germain tog imod Lyon i søndag aften.

Den dårlige sæsonstart ser ud til at fortsætte for Messi, efter han ikke kan spille med for Paris Saint-Germain næste kamp pga. sin knæskade. Her skal Paris Saint-Germain en tur til Ligue 1 absolutte bundhold FC Metz, som ligger sidst i den bedste franske række.

Lionel Messi spillede for Fc Barcelona fra 2005 til sommeren 2021, før han skiftede til Paris Saint-Germain på en fri transfer i sommers. Her blev det til 778 kampe og 672 mål for Lionel Messi, i de 17 sæsoner han tørnede ud for den spanske storklub.

Mere om Lionel Messi

Mere om Paris SG

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik