Fodbold nyheder

Roma vil af med Florenzi

Af Stefan Lindahl

Roma og Alessandro Florenzi er blevet enige om ikke at fortsætte samarbejdet, hvorfor Roma forsøger at finde en ny klub til den italienske back.

Article image
Ritzau-Scanpix

Romas Alessandro Florenzi indgår ikke i den nye træner José Mourinhos planer. Derfor vil romerne gerne af med den italienske back, så de kan spare hans løn. Det meddeler TuttoMercatoWeb.


Florenzi selv er angiveligt også interesseret i en Roma-exit. Den italienske Europamester ønsker at indgå i den tilbudte rolle som reserve, der er blevet tilbudt ham. Ifølge mediet skulle der være Serie A-interesse i Florenzi fra Inter og Fiorentina, og udenfor Italiens grænser nævnes Sevilla og Olympique Lyon som mulige destinationer.

Heller ikke sidste sæson var Florenzi en del af planerne i Rom-klubben. Derfor tilbragte han sæsonen i Paris Saint-Germain, som valgte ikke at aktivere den købsoption, der var en del af italienerens leje-ophold i den franske hovedstadsklub.

30 årige Florenzi hảr været ejet af Roma siden 2012, hvor han kom til klubben fra Crotone i det sydlige italien. Florenzi har spillet 280 kampe for Roma, og bidraget med 28 scoringer og 32 assist.

Mere om Roma

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik