Fodbold nyheder

Kroat skal lukke hullet i Brøndby-forsvaret

Af Daniel Jensen

De danske mestre har rettet blikket mod Vejle i jagten på en forstærkning.

Article image

Brøndby blev i sidste sæson danske mestre, men den gode præstation har også gjort, at en del spillere pludselig blev interessante for udlandet og har forladt klubben. Derfor skal Brøndby, der også snart skal spille kvalifikation til Champions League, have fundet nogle forstærkninger og ifølge Ekstra Bladet, har klubben vendt blikket mod Vejles Denis Kolinger.


Kroaten kom til Vejle i januar og spillede en stor rolle i klubbens overlevelse i Superligaen. Udover sine fodboldmæssige kvaliteter har den 27-årige midtstopper ifølge avisen også en stor stjerne i klubbens omklædningsrum, og derfor skal der også en stor sum på bordet. Ifølge Ekstra Bladet skulle der være tale om et beløb mellem 8-10 millioner kroner, hvilket Brøndby på nuværende tidspunkt ikke skulle være villige til at betale.

Brøndby har op til denne sæson mistet en lang række af deres bærende spillere. Jesper Lindstrøm blev solgt til Eintracht Frankfurt, imens Anthony Jung, Marvin Schwäbe, Hjörtur Hermannsson, og Lasse Vigen alle har forladt klubben, da de ikke forlængede deres kontrakter. Det virker også som et spørgsmål om tid, før klubbens anfører og helt store profil, Andreas Maxsø, skifter til FK Rostov i Rusland.

Mere om Denis Kolinger

Mere om Vejle

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik