Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Danmark: Superligaen
FT
0 - 0
(0 - 0)
FC Nordsjælland
AGF
Jonathan Kjær Troelsen

FC Nordsjælland kommer på tavlen efter remis

Ingen af de deltagende parter i 3F Superliga-opgøret kunne undervejs række armene i vejret, og kampen sluttede dermed uden scoringer.
FC Nordsjælland og AGF delte i porten, da ingen af holdene formåede at finde netmaskerne søndag eftermiddag. Derfor er nordsjællænderne noteret for et point efter de første to runder, mens AGF har to efter to remisser.

FC Nordsjælland skulle forsøge at revanchere sig fra første spillerunde, hvor de havde lidt et nederlag på det nordsjællandske kunstgræs til oprykkerne fra Viborg. AGF jagtede også sæsonens første sejr, efter de havde spillet uafgjort med Brøndby i sidste weekend.

Og kampens indledning var en jævn affære. FC Nordsjælland var mest på bolden, men AGF-målmand Jesper Hansen blev aldrig tvunget ud i de store redninger.

I løbet af halvlegen kom AGF bedre med, og i enkelte sekvenser viste de mørkklædte gæster tænder. Det blev dog aldrig for alvor farligt, og derfor sluttede første halvleg uden scoringer.

Anden halvleg kom hurtigt til at ligne den første. Begge mandskaber forsøgte at blive farlige, men de to offensiver manglede den sidste skarphed. Defensiverne var hele tiden et skridt længere fremme end offensiverne.

I kampens slutning begyndte trætheden at melde sig på begge hold. Især AGF-spillerne, som senest var i ilden i torsdags i Conference League-kvalifikationen, begyndte at kæmpe mod krampe og træthed.

Derfor var hjemmeholdet fra FC Nordsjælland tættest på sejren i de sidste minutter, men de passerede aldrig Jesper Hansen i AGF-målet. Dermed sluttede kampen sluttede uden scoringer, og begge hold måtte stille sig tilfredse med et point.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER