Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Daniel Fisker

Tirsdagens internationale rygter

Det lugter af sommerudsalg i Paris Saint-Germain, mens FC Barcelona har en plan b i baghånden, hvis ikke det lykkes at hente Saul Niguez til Camp Nou.
Atlético Madrid står fast på, at den engelske højreback Kieran Trippier ikke er til salg. Den spanske hovedstadsklub vil dog – i tilfælde af et salg – erstatte den 30-årige englænder med enten Wolverhampton-højrebacken Nelson Semedo eller Napoli-højrebacken Giovanni di Lorenzo. (AS)

Napoli har prissat kantspilleren Lorenzo Insigne til 223 millioner kroner, hvis den 30-årige italiener ikke forlænger sin kontrakt med ”Gli Azzurri” denne sommer. (Corriere dello Sport)

Sevilla er interesseret i Valencia-kantspilleren Goncalo Guedes. Valencia insisterer på at ville have 223 millioner kroner for den 24-årige portugiser. (AS)

Paris Saint-Germain vil sælge en række spillere i løbet af sommeren – heriblandt Pablo Sarabia. Atlético Madrid fører i øjeblikket kapløbet om den 29-årige spanier, som PSG gerne vil have 141 millioner kroner for. (Le Parisien)

Hvis det ikke lykkes for FC Barcelona at hente Atlético Madrid-midtbanespilleren Saul Niguez til Camp Nou, så vil Barca-træneren Ronald Koeman i stedet rette sin opmærksomhed mod den 23-årige Lille-midtbanespiller Renato Sanches. (AS)

Atlético Madrid-præsidenten Enrique Cerezo ved ikke, hvordan det går med Antoine Griezmann og franskmandens eventuelle forhandlinger med FC Barcelona. Præsidenten har efter sigende heller ikke spurgt ind til forhandlingerne. (ESPN)

Kontraktforhandlingerne mellem Bayern München og Kingsley Coman er gået i hårknude. Den 25-årige franskmand forlanger en årsløn på 89 millioner kroner, som har to år tilbage af sin nuværende kontrakt. Bayern München er villige til at sælge Coman for 669 millioner kroner. (Sport Bild)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER