K. Wilczek (39), M. Daramy (47), N. Boilesen (73)
L. Andreasen (37), K. Kusk (69)
Rasmus Padkjær

Stort drama i Parken endte i remis

FCK og AaB deler i sæsonpremieren på 3F Superligaen, som endte i et stort drama med fire mål og et rødt kort til Nicolai Boilesen.
FC København som er blevet udråbt som guldfavoritter måtte nøjes med 2-2 i sæsonpremieren, da de søndag tog imod AaB. Der var udsigt til debuter til nye spillere fra begge hold, og i alt blev det til debut for henholdsvis Kamil Grabara, Davit Khocholava og Kevin Diks fra FCK og Louka Prip fra AaB. De fik alle debut i en særdeles underholdende kamp med en meget dramatisk anden halvleg.

Første halvleg var en uskøn affære med mange uprovokerede fejl fra begge mandskaber, og det meste spil fandt sted midt på banen. Kort før pausen faldt kampens første mål, som blev sendt ind fra en spids vinkel af AaB-debutanten Louka Prip, som dermed gjorde parkens tilskuere helt stille. Det varede dog ikke længe, for bare et minut senere udlignede Kamil Wilczek for FCK til pausestillingen 1-1. Et mål som skulle tjekkes igennem af VAR, da Mathias Ross blev nedlagt kort forinden scoringen som dog blev anerkendt.

Der blev hurtigt sat gang i anden halvleg, som skulle vise sig at blive en dramatisk affære. Bare to minutter inde i anden halvleg sendte Mohammed Daramy københavnerne på sejrskurs. Det satte gang i tændingen fra begge hold, og en dårlig clearing fra FCK-forsvaret endte hos Kasper Kusk efter 69 minutter, som han sparkede op i nettaget til stillingen 2-2.

Få minutter senere blev Nicolai Boilesen sendt i bad, da han modtog et direkte rødt kort for at alt for hård tackling med knopperne først og benet løftet på Mathias Ross, som måtte en tur i græsset. Herefter spidsede kampen til, og efter flere store AaB-chancer blev kampen fløjtet af og begge hold må nøjes med et point i deres begges sæsonpræmiere på 3F Superligaen.