Fodbold nyheder

Sjette profil i rækken: Norwich henter Nice-viceanfører

Af Philip Sinkbæk Jensen

Norwich får sin sjette tilgang af spillere, når Pierre Lees-Melou kommer til klubben på en treårig kontrakt.

Article image
Ritzau-ScanpixNorwich er i fuld gang med forberedelserne til den kommende Premier League-sæson. Dette gør the Canaries ved at hente europæiske spillere fra store ligaer i Europa, og nu er den sjette mand i rækken klar til at tørne ud for Norfolk-klubben.

Den 28-årige franske centrale midtbanespiller, Pierre Lees-Melou, har netop indgået en treårig aftale med Norwich efter at klubben har betalt knap 35 millioner kroner for den nu tidligere Nice-midtbanespiller, der opsøgte råd hos sine holdkammerater i Nice, der tidligere har spillet i Premier League:


- Jeg har hørt meget om, hvordan Norwich spiller fodbold på den rigtige måde og stil, og også om klubbens ånd og mentalitet. Jeg elsker det, og det har gjort mig enormt spændt, siger Lees-Melou til Norwichs hjemmesiden, og fortsætter:

- Jeg har også forhørt mig hos Morgan Schneiderlin og Yoann Barbet omkring fodbolden i England. De fortalte meget godt omkring Norwich og klubbens position i England, fortæller Lees-Melou, der ellers var vicekaptajn hos Nice, der skuffende kun fik en 9.-plads i sidste sæsons Ligue 1.

Lees-Melou tilslutter sig nu et potent Norwich-hold med tilgange såsom Billy Gilmour på lån fra Chelsea, Angus Gunn fra Southampton, Ben Gibson fra Burnley, Dimitrios Giannoulis fra PAOK og ikke mindst Bundesliga-bomberen, Milot Rashica, der blev hentet i Werder Bremen.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik