Fodbold nyheder

Serie A-klub nærmer sig Arsenal-schweizer

Af Stefan Lindahl

Roma er meget tæt på at sikre sig Arsenals Granit Xhaka.

Article image
Ritzau-Scanpix

Roma kan snart have hentet den første spiller under træner José Mourinho. Arsenal-spilleren Granit Xhaka har allerede forhandlet en kontrakt på plads med romerne, som ifølge Gazzetta dello Sport er en fire-årig aftale, der indbringer schweizeren 19 mio. kroner om året.

Nu skulle Arsenal så ifølge samme medie også have godkendt Romas bud. Premier League-klubben havde til at starte med sat et 175 mio. kroner stort prisskilt på Xhaka, men Serie A-klubben har fået godkendt et bud, som inklusiv præstationsbonusser kan løbe op i 137 mio. kroner.

28-årige Xhaka har været i Arsenal siden 2016, hvor London-klubben hentede ham i tyske Borussia Mönchengladbach. Dengang betalte Arsenal 344 mio. kroner for den schweiziske midtbanespiller. Xhaka har spillet 220 kampe for Arsenal samt scoret 13 mål og leveret 20 assist.

I øjeblikket er Xhaka med det schweiziske landshold, som på mandag spiller 1/8-finale ved denne sommers EM-slutrunde mod Frankrig. Hvis Xhaka spiller i den kamp, så bliver det hans landskamp nummer 98 for nationen.

Mere om Granit Xhaka

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik