Philip Sinkbæk Jensen

Sergio Ramos tæt på genforening med Mourinho

Sergio Ramos er en færdig legende i Real Madrid, men har stadigvæk nogle år på banen til gode. Derfor har José Mourinho og Roma budt på Ramos, der i øjeblikket overvejer buddet, da spanieren oveni vil få sig en fyrstelig hyre i Rom-klubben.
Ifølge Sportsmediaset, så har José Mourinho tiltænkt at hente den 35-årige Real Madrid-veteran, Sergio Ramos, ind på en toårig aftale i Roma, der til vil tjene en årsløn på 55 millioner kroner i den italienske hovedstadsklub, hvilket er noget mindre end de vante 90 millioner kroner i Real Madrid – men i Italien er lovgivningen således, at det kan blive rigtigt lukrativt for spanieren.

Buddet kommer i kølvandet af, at Sergio Ramos annoncerede sin afsked med Real Madrid, hvor han blev hentet til i 2005 fra Sevilla på en 200 millioner kroner-transfer. Selvom at både Paris Saint-Germain, Manchester City og Manchester United har meldt sin interesserede for den målscorende centerback, så understreger det italienske medie, Calciomercato, at Sergio Ramos grubler over tilbuddet fra Roma, hvilket kan blive ganske lukrativt for begge parter.

Lovgivningen i Italien er således, at udlændinge, der arbejder i landet i mindst to år, som udgangspunkt blot skal betale omkring 100.000 Euro i skatteafgift på indtægter i samme periode. Dette kunne eksempelvis være omfattet af sponsorater, som derfor maksimalt kan koste Ramos 750.000 kroner uafhængigt af sponsoratets størrelse.

Sergio Ramos har ifølge Transfermarkt i skrivende stund en markedsværdi på 75 millioner kroner. Ramos har spillet hele 671 kampe for Real Madrid og scoret imponerende 101 mål og lagt op til 40 af slagsen.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER