Fodbold nyheder

Chelsea byder vanvittigt bud på Achraf Hakimi

Af Philip Sinkbæk Jensen

Chelsea har i sinde at udføre et kolossalt bud på den 22-årige marokkanske wingback, Achraf Hakimi, hvor Chelsea-spillere også kan indgå i handlen. Inter forlanger dog en stor pose penge for den eftertragtede ungkarl.

Article image
Ritzau-Scanpix

Achraf Hakimi er blot 22 år gammel og har allerede klubber som Real Madrid, Borussia Dortmund og Inter på samvittigheden. Hakimi har som wingback været garant for både mål og assists, og dette er ikke gået næsen forbi Chelsea, der har budt på den marokkanske guldfugl.

Både Chelsea og Paris Saint-Germain har tidligere mislykkedes i at hente Hakimi på bud omkring 485 millioner kroner. Derfor har Chelsea måtte tilbyde nogle ekstra goder til handlen, hvor den 25-årige engelske angriber, Ruben Loftus-Cheek, og den 30-årige spanske forsvarsspiller, Marcos Alonso, er blevet tilbudt som spillere, der kan indgå i prisen på 485 millioner kroner.

Inter hentede Hakimi i Real Madrid for knap 400 millioner kroner efter at marokkaneren havde to yderst velspillede sæsoner som lejesvend i Borussia Dortmund, hvor det blev til 12 mål og 17 assists i 73 kampe som forsvarsspiller. Derfor vil Inter ikke slippe Hakimi billigt, som de nu forventer at få solgt til svimlende 607 millioner kroner.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik