Fodbold nyheder

Efter tavshed på sociale medier:
Inter med rørende besked til Eriksen

Af Jonas Hermansen

Efter Christian Eriksens kollaps for en uge siden mod Finland i Parken, har der ikke været meget lyd fra hans klub Inter på sociale medier. Nu har de skrevet en rørende besked til danskeren.

Article image

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Inter 🏆🇮🇹 (@inter)- Det var ikke normale dage, dem som vi gennemgik siden lørdag, fra de momenter, som føltes så lange og uden mening for os, da alt, vi ønskede, var, at det var en dårlig drøm. Heldigvis vågner vi op fra selv de værste mareridt, indleder klubben sit første opslag om Eriksen, siden hændelsen skete.

- I den respektfulde stilhed i disse dage har vi kondenseret all vores tanker, vores bønner, selv vores suk - dem af lettelse, af billederne og opdateringer fra et sted, som vi ikke kendte til indtil for få dage siden - Rigshospitalet i København.

- Tirsdag morgen kom det bedste øjeblik - et billede, et smil, en tommel op. Og en befriende besked - Hej alle sammen. En stor tak for jeres beskeder fra hele verden. Det betyder meget for mig og min familie. Jeg har det fint.

- Der var du, Christian Eriksen! Endnu et skridt fremad var taget i fredags: Operationen, udskrivelsen fra hospitalet og besøget til hans holdkammerater - Det var fantastisk at se så mange beskeder, som I dedikerede til mig. Operationen gik godt, og - taget alting i betragtning - har jeg det fint. Det var fantastisk at se mine holdkammerater igen efter den gode kamp, som de spillede i går, og jeg vil selvfølgelig heppe på dem på mandag mod Rusland.

- Vi er ikke stoppet med at dedikere vores tanker til Christian, ikke en gang i et øjeblik, stille respektere vi sådan et ubehageligt og personligt øjeblik. I mens kampen mellem Danmark og Finland genstartede i København i lørdags, spillede Romelu Lukaku og Achraf Hakimi også for deres respektive landshold Belgien og Marokko, og de dedikerede deres mål til Eriksen. - Chris, jeg elsker dig, råbte Romelu til kameraene. Hyldesterne kom fra alle hjørner af verden, hele vejen fra Syd Korea og målene fra Heung Min Son - Christians holdkammerat hos Tottenham.

- Den rystende frygt blev lavet om til lettelse gennem de sidste par dage. Og blev til følelse - Den store nummer 10-trøje vist før Danmark mod Belgien - på det samme stadion som i lørdags. Kampen stoppede efter 10 minutter, da fansene klappede ligesom spillerne på banen, inklusiv Romelu Lukaku. Bannerne, trøjerne vist af fans og landsholdet, som dedikerede en tanke til vores nummer 24. Disse er alle øjeblikke, som gør de stærkeste omfavner Christian Eriksen.

Sådan lyder den lange, følelsesladet besked fra Inter Milan på deres Instagram-profil.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik