Fodbold nyheder

Liverpool har udset sig tysker som Wijnaldum-erstatning

Af Daniel Jensen

Flere tyske medier skriver i dag, at Klopp skulle have rettet blikket mod en landsmand.

Article image
Ritzau-Scanpix

Georginio Wijnaldum takkede for nylig af i Liverpool og skiftede til Paris Saint-Germain efter fem år i klubben, da hans kontrakt løb ud. Hollænderen var med i alle 38 Premier League-kampe i denne sæson, så der er opstået et hul på midtbanen, som Jürgen Klopp gerne vil have udfyldt, og ifølge flere tyske medier skulle Klopp have kastet blikket mod hjemlandet.

Ifølge både SPORT1 og Sport Bild har Liverpool udset sig Florian Neuhaus som erstatning for Wijnaldum. Den 24-årige midtbanespiller har haft sin måske bedste sæson i karrieren hos Borussia Mönchengladbach, hvor det blev til 45 kampe, otte mål og otte oplæg i alle turneringer. Hans gode præstationer er også blevet belønnet med en plads i den tyske EM-trup af Joachim Löw. Neuhaus spillede fuld tid i testkampen mod Danmark, hvor han også scorede tyskernes eneste mål.

Florian Neuhaus fik sit gennembrud hos 1860 München i 2. Bundesligaen, hvilket Mönchengladbach handlede på og hentede ham. Han blev lejet ud til Fortuna Düsseldorf i 2. Bundesligaen i endnu en sæson, før han vendte tilbage og blev en fast del af Mönchengladbachs hold i Bundesligaen. Siden da er det blevet til 116 kampe for klubben, 16 mål og 22 oplæg. Han har også spillet seks kampe for det tyske landshold, hvor det er blevet til to scoringer.

Mere om Florian Neuhaus

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik