Fodbold nyheder

Brøndby er blevet indberettet efter guldkamp

Af Rasmus Padkjær

DBU’s disciplinærinstans har modtaget en indberetning af Brøndby efter guldkampen mandag.
Article image
Efter 16 år uden et mesterskab vandt Brøndby mandag deres 11. danske mesterskab. Det var selvfølgelig til stor glæde for klubbens fans, som endte i en noget kaotisk guldfest. Under kampen blev der tændt masser af romerlys, mens tilskuerne invaderede banen efter slutfløjt. Derudover var der en stor flok fans udenfor stadion, der fik tvunget sig adgang til festlighederne inde på stadion, da politiet frygtede for personskader grundet det store pres på portene ind til stadion.


Den kaotiske guldfest kan nu få konsekvenser, eftersom DBU’s disciplinærinstans har modtaget en indberetning fra kampens dommer Jakob Kehlet. Disciplinærinstansens formand, Jens Hjortskov, slår fast, at de endnu ikke har besluttet, hvorvidt der åbnes en sag mod Brøndby IF.

- Vi er der, hvor vi har fået dommerens indberetning, og DBU’s sekretariat skal til at kigge på den, siger disciplinærinstansens forman, Jens Hjortskov, til TV2 SPORT.

Jens Hjortskov understreger, at det ikke kun er dommerens indberetning, der er taget med i vurderingen af, om der skal åbnes en sag. Han forventer, at man i løbet af næste uge vil tage stilling til om der åbnes en sag.

Brøndby slog FC Nordsjælland 2-0 og sluttede dermed på førstepladsen med to point mere end FC Midtjylland på andenpladsen.

Mere om Brøndby

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik