ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Kane exit åbner for spændende bytte

Af Christian Bang Jensen

Real Madrid er selvfølgelig på blokken, når Harry Kane i det kommende transfervindue formentlig forlader Tottenham, og den spanske klub har et interessant objekt at smide i puljen – Gareth Bale.

Article image
Ritzau-Scanpix

Harry Kanes transferanmodning har givet de første store rystelser frem mod sommerens transfervindue. Alle Europas store klubber er i gang med at forberede deres bud, så de kan hente den 27-årige angriber, og ifølge Marca kan Real Madrid tilbyde noget som ingen anden klub kan tilbyde Tottenham – Gareth Bale.

Waliseren er i denne sæson lejet tilbage til London-klubben, hvorfra han kom til ”Los Blancos” i 2013, og det har været med god succes for den 31-årige kant. 14 scoringer i 33 kampe er det blevet til for Gareth Bale, der er kommet ”hjem” til en klub, hvor han føler sig elsket. Og netop det faktum, mener Marca kan blive afgørende i en eventuel byttehandel.

Tottenham får en god offensiv spiller samt en god sum penge med i hånden. Harry Kane kommer videre i sin karriere og til en klub, hvor han er tættere på at vinde trofæer, end han er i Tottenham. Gareth Bale kommer væk fra den spanske hovedstad, hvor han langtfra har været en fan-favorit de seneste par sæsoner, og Real Madrid får den stjerneangriber, som skal aflaste eller danne en farlig duo med Karim Benzema samtidig med, at de kommer af med en stor kontrakt, der gør at de ikke kan hente andre store spillere i øjeblikket. Hvis denne transfer går igennem, er det en win-win for alle parter, mener den spanske avis.

Lægger man dertil, at udsigten til at få Erling Haaland til den spanske hovedstad allerede til sommer er mere usikker end en dansk vejrudsigt for maj vil Real Madrid formentlig strække sig langt for at hente den engelske angriber i Tottenham.

”Spurs” kommer ikke til at kvalificere sig til Champions League i denne sæson, og derfor står London-klubben og mangler omkring 750 millioner kroner, hvorfor Dany Levi formentlig ikke bliver svær at overtale i forhold til at slippe Harry Kane. Foruden Real Madrid har Chelsea, Manchester City, Manchester United og Paris Saint-Germain alle luftet tanken om at overtage angriberen.

Relaterede artikler

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag P. Schick 3
Flag C. Ronaldo 2
Flag A. Yarmolenko 2
Flag R. Yaremchuk 2
Flag R. Lukaku 2
Flag M. Locatelli 2
Flag C. Immobile 2
Flag D. Dumfries 2
Flag Y. Poulsen 1
Flag E. Forsberg 1
Flag M. Depay 1
Flag E. Alioski 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag G. Bale 2
Flag P. Højbjerg 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag K. De Bruyne 1
Flag V. Coufal 1
Flag D. Berardi 1
Flag N. Barella 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik