ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Breaking:
Van Dijk har taget en enorm beslutning

Af Troels Drasbech

Den hollandske forsvarsklippe har taget et afgørende valg vedrørende EM og Liverpool.

Article image
Ritzau-Scanpix

Fans af Liverpool rundt om i verden har netop modtaget en glædelig nyhed fra deres yderst savnede forsvarsspiller, Virgil Van Dijk. Hollænderen har i et stort interview med Liverpool nemlig afsløret, at han ikke tørner ud for Holland ved dette års EM, der begynder om en måned.

Dermed risikerer Virgil ingenting efter sin slemme skade i kampen mod Everton, hvor Jordan Pickford kolliderede voldsomt med den hollandske centerback. I stedet vil fokus være på at blive helt klar til Liverpools pre-season:

- For syv måneder siden blev jeg skadet, og det har været en meget, meget lang kamp. Jeg blev nødt til at tage det skridt for skridt. Alt har forløbet sig godt, og jeg har ikke oplevet nogen skridt i den forkerte retning.

- I den seneste periode er jeg kommet frem til en beslutning, som jeg blev nødt til at tage: Skulle jeg være en del af EM eller ej? Med alt, der foregår lige nu, føler jeg, det er den rigtige beslutning, at jeg ikke deltager ved dette års EM, og i stedet bevæger mig ind i den sidste fase af min genoptræning, efter sæsonen er slut.

- Mit fulde fokus vil være på pre-season med Liverpool, og det er et realistisk mål, så det ser jeg frem til. Selvfølgelig er jeg utrolig trist over at misse EM og muligheden for at lede mit eget land, men tingene er forløbet som de er, og det er jeg nødt til at acceptere. Jeg føler min beslutning er den rigtige i det store perspektiv - det er hårdt, men jeg har fundet fred med det, udtalte Van Dijk til klubbens officielle hjemmeside.

Mere om Virgil van Dijk

Mere om Liverpool

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag C. Ronaldo 2
Flag P. Schick 2
Flag R. Lukaku 2
Flag M. Locatelli 2
Flag C. Immobile 2
Flag M. Gregoritsch 1
Flag B. Embolo 1
Flag D. Dumfries 1
Flag M. Arnautović 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag G. Wijnaldum 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag G. Bale 2
Flag C. Immobile 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag V. Coufal 1
Flag D. Berardi 1
Flag N. Barella 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag J. Uronen 1
Flag R. Tolói 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik