ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Koemans fremtid i Barcelona er usikker

Af Asbjørn Steffensen

Den hollandske træner har fået vendt skuden denne sæson i den catalanske klub, men hans fremtid i klubben er langt fra sikker.

Article image
Ritzau-Scanpix

Da Ronald Koeman sidste sommer overtog trænerjobbet i Barcelona, var det en klub i frit fald. Lionel Messi var utilfreds og på vej væk, klubben led et pinligt Champions League-exit til Bayern München på 8-2 i kvartfinalen og der stod store røde tal på kontoen. Efter en svag sæsonstart, har Koeman dog formået at vende skuden og fået Barca tilbage i mesterskabskampen og samt vundet den spanske pokalturnering.

Mange vil derfor mene, at Koeman har gjort sig fortjent til at fortsætte i sin stilling som træner for klubben - men ikke alle er enige. Ifølge ESPN er flere medlemmer af Barcelonas ledelse ikke fan af hollænderens spillestil og kan ikke se ham i klubben på lang sigt.

Koeman påstår ellers selv, at han har klub-præsidentens, Joan Laporta, opbakning.

- Fra første dag har præsidenten (Joan Laporta, red.) vist tiltro til mig. Han er den, der tager beslutningerne og efter sæsonen, snakker vi om fremtiden, siger Koeman og fortsætter:

- Jeg er ikke bekymret. Jeg underskrev en to-årig kontrakt og ser også mig selv her næste år. Hvis det ikke er tilfældet, må præsidenten snakke med mig. Vi har aftalt at snakke efter sæsonen.

Barcelona har muligheden for at vinde klubbens niende double i klubbens historie, hvis de ender med at sikre sig det spanske mesterskab.

Mere om Barcelona

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag C. Ronaldo 2
Flag P. Schick 2
Flag R. Lukaku 2
Flag M. Locatelli 2
Flag C. Immobile 2
Flag M. Gregoritsch 1
Flag B. Embolo 1
Flag D. Dumfries 1
Flag M. Arnautović 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag G. Wijnaldum 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag G. Bale 2
Flag C. Immobile 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag V. Coufal 1
Flag D. Berardi 1
Flag N. Barella 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag J. Uronen 1
Flag R. Tolói 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik