ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

UEFA:
Vi vil behandle tre Super League-klubber anderledes

Af Jonathan Kjær Troelsen

Super League var en kort fornøjelse for ni ud af de 12 klubber. Men tre af klubberne har ikke meldt sig ud endnu. Og det kan få konsekvenser.

Article image
Ritzau-Scanpix

Barcelona, Real Madrid og Juventus. Disse tre klubber er de eneste, som endnu ikke har beklaget eller officielt trukket sig fra den famøse Super League-turnering. De ni andre klubber, som var med i starten, er alle kommet med offentlige undskyldninger og vil ikke tage del i turneringen. Det er noget, som UEFA lovpriser.

- Jeg sagde på UEFA-kongressen for to uger siden, at det kræver en stærk organisation at indrømme, man har begået en fejl, især i disse dage med sociale medier. Det har disse klubber gjort, siger UEFA’s formand, Aleksander Ceferin til UEFA’s hjemmeside.

De ni klubber har ifølge UEFA også besluttet at donere over 100 millioner kroner til fodboldprojekter i deres respektive lande.

- Vi har accepteret deres villighed til at ordne det kaos, som de har skabt, derfor vil UEFA lade det være et endt kapitel og arbejde fremad med positivitet, siger Ceferin.

Sagen er derimod en anden for Real Madrid, Barcelona og Juventus. De er endnu ikke kommet med en undskyldning, og derfor vil de få en anden behandling.

- Det samme, kan ikke siges om de klubber, som fortsat er i den såkaldte 'Super League', og UEFA vil behandle de klubber anderledes, siger Ceferin til UEFA's hjemmeside.

Det vides endnu ikke, hvad det medfører, at de tre storklubber vil blive behandlet anderledes.

Relaterede artikler

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag C. Ronaldo 2
Flag P. Schick 2
Flag R. Lukaku 2
Flag M. Locatelli 2
Flag C. Immobile 2
Flag M. Gregoritsch 1
Flag B. Embolo 1
Flag D. Dumfries 1
Flag M. Arnautović 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag G. Wijnaldum 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag G. Bale 2
Flag C. Immobile 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag V. Coufal 1
Flag D. Berardi 1
Flag N. Barella 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag J. Uronen 1
Flag R. Tolói 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik