ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Fem managers der kan erstatte Arteta

Af Mathias Guldberg

Efter Arsenals exit fra Europa League i aftes er presset på manager Mikel Arteta steget. Daily Star har givet deres bud på, hvem der kan erstatte ham. Er du enig?

Article image
Ritzau-Scanpix

Her er fem bud på managers til at erstatte Mikel Arteta hos Arsenal, der har haft en svær sæson med en øjeblikkelig niende-plads i Premier League og ikke lader til at kvalificere sig til europæisk fodbold i næste sæson.


1. Massimiliano Allegri
Italieneren har været fri på markedet siden 2019, hvor han forlod Juventus efter at have ført den norditalienske storklub til fem ligatitler på stribe.


2. Brendan Rodgers
Leicester City-manager Brendan Rodgers har øjeblikket stor succes med "The Foxes", der i øjeblikket ligger nummer tre i Premier League og har kvalificeret sig til FA Cup-finalen. Kan han lokkes til Arsenal?


3. Diego Simeone
Atlético Madrids succesfulde træner har været i den spanske hovedstadsklub i ni og et halvt år, hvor han har ledt dem til to spanske mesterskaber, to Europa League-trofæer, to Champions League-finaler og én sejr i Copa del Rey. Er det ved at være tid til at prøve noget nyt for Simeone?


4. Patrick Vierra
Arsenal-legenden Patrick Vieira har ikke opnået den største erfaring som træner i sine fem år i erhvervet med korte ophold i New York City FC og Nice. Kan hans potentiale realiseres i hans hjerteklub?


5. Nuno Esprito Santo
Wolverhampton-manageren har gjort det godt for Wolverhampton og kunne med sit fritflydende spil passe godt til Arsenal samtidig med at være en garant for solide resultater.


Mere om Arsenal

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag C. Ronaldo 2
Flag P. Schick 2
Flag R. Lukaku 2
Flag M. Locatelli 2
Flag C. Immobile 2
Flag M. Gregoritsch 1
Flag B. Embolo 1
Flag D. Dumfries 1
Flag M. Arnautović 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag G. Wijnaldum 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag G. Bale 2
Flag C. Immobile 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag V. Coufal 1
Flag D. Berardi 1
Flag N. Barella 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag J. Uronen 1
Flag R. Tolói 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik