Fodbold nyheder

Bayern-boss kommer med udtalelse om Super League

Af Anders Bjørn

Bayern Münchens bestyrelsesformand Karl-Heinz Rummenigge har nu givet sit besyv med i forhold til nyheden om Super League.

Article image
Ritzau-Scanpix

Ovenpå nyheden om skabelsen af den nye europæiske Super League er Karl-Heinz Rummenigge kommet med en udtalelse. Netop Bayern München har afvist at være en del af Super League lige så vel som Dortmund og PSG. Rummenigge udtaler således:

- FC Bayern München har ikke været involveret i planerne om at skabe en Super League. Vi er overbeviste om, at den nuværende struktur in fodbolden garanterer et troværdigt fundament. Bayern byder den nye Champions League-struktur velkommen, fordi vi tror på, at det er det rette skridt at tage i udviklingen af europæisk fodbold. Det ændrede gruppeformat kommer til at bidrage til en forhøjet spænding og forbedret følelsesmæssig oplevelse i turneringen.

- Jeg tror ikke på, at Super League kommer til at løse de finansielle problemer, som er opstået i kølvandet på corona-pandemien. I stedet bør alle klubber samarbejde i solidaritet for at sikre at økonomien i klubberne. Spillernes lønninger og agentudgifter skal balanceres i forhold til klubbens indtjening, og kun gennem dette kan vi gøre europæisk fodbold mere rationelt.


Mere om Bayern München

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik