Fodbold nyheder

Bo Svensson involveret i en af verdens værste kampe?

Af Henrik Varbøl Andersen

Tysk avis smadrer Bundesliga-bundbraget i fredags, som endte uden vinder, og det med en dansk cheftræner på sidelinjen.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den tyske avis Kicker giver som altid karakter til kampene i Bundesligaen, og fredagens bundbrag mellem Schalke 04 og Mainz gik ikke ramt forbi. Hvor et er det højeste, og seks er det dårligste blev kampen mellem de to bundhold en klar sekser.

Dermed blev kampen en af seks kampe, ud af de mere end 8.783 kampe avisen har givet karakterer altså ramt af bundkarakteren seks. Karakter-systemet har kørt siden 1992, og det er dermed ikke en prangende statistik for Bo Svenssons projekt i Mainz, selvom de nok bedst kunne leve med 0-0 resultatet.

Udover karaktererne følger der som regel også et par kommentarer med fra avisen, og en de mindre pæne var nok:

- Ikke et eneste minut af kampen tåler en gentagelse.

Statistikken fra kampen er nok også skræmmende, da bolden blev givet væk 257 gange i løbet af de 90 minutter. Dermed skiftede bolden fødder næsten hvert tredje minut i løbet af kampen.

Mainz forsøgte sig mest, og havde 19 afslutninger i kampen, hvoraf to ramte indenfor målrammen. Til sammenligning havde hjemmeholdet fra Schalke to afslutninger i hele kampen - dog begge indenfor målrammen.

Daily Mail skriver, at kampen var gennemført kedelig og en af verdens værste kampe nogensinde, og de bakker dermed op om Kickers analyse. Det uafgjorte resultat hjalp ikke nævneværdigt nogen af holdene, som fortsat indtager de to nederste pladser og dermed udsigt til direkte nedrykning.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik