Fodbold nyheder

Rasende Tøffe:
Vi har edderbrandbrøleme et problem

Af Henrik Varbøl Andersen

Plæneklipperen ernærer sig som tv-ekspert med skarpe holdninger, og sådan en kom frem i studiet efter Brøndby-kampen torsdag.

Article image
Ritzau-Scanpix

Stig Tøfting er en mand med markante holdninger, og torsdag holdt han sig ikke tilbage, da han kommenterede på de VAR-kendelser, som har skabt heftig debat i Superligaen på det seneste, skriver BT:

- Til alle dem, der har travlt med at skælde VAR ud. Ved du, hvad der er noget galt med? De dommere der sidder og dømmer. Vi har edderbrandbrøleme et problem med de dommere her, der hver evig eneste gang går ud med lovbogen i hånden.

”Tøffe” fortsatte i studiet med at angribe VAR-kendelserne og dommerne, som fortolker reglerne:

- Fodbolden er på vej ud ad en tangent. Jeg holder ikke det dér ud, og jeg er ligeglad med, at dommere står hver evig eneste gang med lovbogen i hånden, og siger ‘vi har lovbogen i hånden’ for at forsvare, at de dømmer, som de gør, rasede plæneklipperen videre.

Det er altså ikke så meget selve VAR-systemet som tv-eksperten angriber men mere dommernes kendelser. Superligaen har på det seneste været præget af en række kendelser, som har skabt stor debat. I kampen mellem FC København og Sønderjyske var der tre straffespark, som efterfølgende ikke burde være dømt.

I AGF’s hjemmekamp mod Nordsjælland blev Bubacar Sanneh præsenteret for et rødt kort efter en VAR-gennemgang, og det er altså blandt andet disse kendelser som fik ”Tøffe” op i det røde felt.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik